У Тернополі зростає кількість заражених коронавірусом. За останню добу було виявлено 56 нових випадків. Загальна кількість лабораторно підтверджених випадків коронавірусу в місті зросла до 1642.

На даний момент обласний центр відноситься до помаранчевої карантинної зони. Школи, дитячі садки та університети почали свою роботу в традиційному режимі. Якщо місто буде віднесено до Червоної зони, то дітям доведеться перейти на дистанційну освіту.

Також у зелених, жовтих та помаранчевих зонах заборонили роботу розважальних закладів. Тому в Тернополі закрилися нічні клуби та дискотеки. Також в помаранчевій зоні діє заборона на планові госпіталізації, крім випадків, коли відмова від такої госпіталізації може загрожувати життю і здоров'ю людини. Під забороною робота фітнес-центрів, спортзалів, закладів культури. Масові заходи можна проводити з урахуванням 10 квадратних метрів на кожного присутнього.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 26 серпня, Уряд України в ході засідання вжив ряд обмежувальних карантинних заходів, які також торкнуться і Дніпропетровської області, що знаходиться в зеленій зоні. Будуть закриті дискотеки та нічні клуби, а також інші розважальні заклади.

Також Знай писав, що Кабінет Міністрів запропонує продовжити карантин в Україні до 1 листопада. Разом з цим в урядсвте заборонили проведення масових заходів і закрили нічні клуби.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Києві, незважаючи на карантин продовжують функціонувати нічні клуби.