У Тернополі зоозахисники знайшли поліетиленовий пакет з трупами кошенят і кішок, які раніше жили в окрузі. Інцидент стався біля будинку по проспекту Степана Бандери 88.

Місцева мешканка виявила мертвих кошенят у чорному пакеті. Жінка розповіла, що тварини гинули болісною смертю, так як у них були відкриті роти. Це означає, що їх або отруїли, або задушили. Про цей інцидент повідомило співтовариство "Ноїв ковчег" в Instagram.

За словами зоозахисниці Марії Побер коти і кішки пропадали щотижня по одному або два. Зараз їх взагалі не стало. Жінка знайшла пакет, який весь був в опаришах мух. Коли вона в нього заглянула, то побачила тіла тварин з відкритими ротами. Вона також зазначила, що цей факт був зафіксований і написана заява в поліцію.

Також зоозахисники попросили повідомити їм або поліції всю інформацію, яка відома місцевим жителям.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині ообнаружили гараж з котами в клітках. У населеному пункті Стебник Львівської області, про орендований гараж виявили велику кількість кліток з котами.

Також Знай повідомляв, що в Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера. у листівці написали навіть місце проживання чоловіка і розповіли, що дана істота труїть котів і собак у дворах житлових будинків.

Нещодавно Знай передавав, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною і виклала відео в мережу. Українці не пройшли повз і пообіцяли знайти їх зробити з ними теж саме.