У Тернополі податковий міліціонер погорів на хабарі. Його затримали на гарячому 3 вересня. Олег Дурняк вимагав хабар у розмірі 1 мільйона гривень. Чиновник прийшов на цю посаду в 2014 році. Його призначили заступником начальника-начальником Головного оперативного відділу Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області.

Міністерство доходів і зборів України видало наказ № 3704-о Від 3 грудня 2013 року Про призначення підполковника податкової міліції Олега Дурняка на цю посаду.

У декларації про доходи він вказав зарплату, як основне джерело доходів у розмірі 230 270 гривень. Також він вказав суму 874 700 гривень, яку отримав після відчуження майна. Його дружина отримала подарунок від чоловіка в розмірі 900 000 гривень.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі поліцейського спіймали на хабарі. Він вимагав гроші, а коли зрозумів, що його знімають, то кинувся ховати Речдок в громадському туалеті. Момент вчинення правопорушення потрапив на відео і створив ажіотаж в мережі. Очевидець не зміг зняти правопорушення, вдалося лише зловити правоохоронця на скиданні грошей у вигрібну яму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві чиновник попався на хабарі. Інженер з технічного нагляду Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. вимагав 200 тисяч гривень. Він вимагав ці гроші за підписання Акту прийому виконаних робіт на будівництві школи.

Нещодавно Знай передавав, що поліція в Харкові затримала двох чоловіків, які тероризували підприємця. Вони погрожували підпалити його магазин і навіть пошкодили двері.