За минулу добу в Тернопільській області виявили 240 хворих-19. 3 людини померли від ускладнень хвороби. Відповідно до даних обласного територіального центру станом на ранок 3 вересня було зафіксовано 6624 випадків зараження з початку карантину, 3200 осіб одужали, а 78 осіб померли.

Лідером з поширення інфекції є Тернопіль. Тут з березня зареєстровано 1763 випадки зараження, з яких 10 летальних і 788 одужань. Найменшу кількість заражених було виявлено в Підгаєцькому районі - 27 осіб. В інших районах кількість заражених коливається від 100 до 580 осіб.

Також в області було проведено 854 аналізи на наявність коронавірусної інфекції у пацієнтів. Відповідно до аналізів одужали 67 осіб і виявлено 240 нових випадків зараження.

Варто нагадати, що в Україні за минулу добу було виявлено рекордно велику кількість нових випадків зараження-2430. 859 людей побілили інфекцію і одужали і 54 людини померли від ускладнень. Таку інформацію надали в МОЗ станом на ранок 3 вересня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Харківській області коронавірус виявили у пацієнтів психоневрологічного диспансеру. Там за останню добу хворобу діагностували у 20 осіб, п'ятеро з яких – медпрацівники, решта – пацієнти.

Нещодавно Знай передавав, що мер Львова Андрій Садовий звернувся до уряду з вимогою забезпечити захист здоров'я вчителів та страхування їх здоров'я. Мер Львова зазначив, що потрібно підтримати вчителів.