На Тернопільщині закривають школу та садочок через спалах коронавірусу. 2 вересня в одному з сіл Тернопільщини місцева влада прийняла рішення закрити навчальні заклади через виявлені випадки зараження співробітників і вихованців. Про це пише тернополяни.

У селі Кошилівці Заліщицького району голова РДА Володимир Шипітько зібрав позачергове засідання комісії з ТЕБ та НС. На засіданні чиновники прийняли рішення закрити школу та садочок у селі Кошилівці. Таке рішення було прийнято через масову захворюваність коронавірусом. Учні школи отримуватимуть знання Дистанційно, а малюки знаходитимуться вдома. Також стало відомо, що кілька співробітників навчальних закладів отримали позитивні тести на коронавірус.

Варто відзначити, що в нашій країні щодня зростає кількість хворих коронавірусом, лікарі нагадують про свої рекомендації, а влада вводить карантин в районах і містах, де кількість хворих неухильно зростає.

Нагадавши, Знай писав, що Україна планує централізовано закуповувати препарат Ремдесівір, який використовується в лікуванні коронавірусної хвороби. На це вже виділені кошти. Таку заяву зробив міністр Максим Степанов. Він пояснив, що ліки не зареєстровані в країні, але закон дозволяє ввести його і використовувати.

Також Знай повідомляв, що в Харківській обласній психіатричній клініці №3 (на вул. Академіка Павлова) спалах COVID-19 . Там за останню добу хворобу діагностували у 20 осіб, п'ятеро з яких – медпрацівники, решта – пацієнти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Папа Римський закликав списати борги найбіднішим країнам, які ще більше постраждали від коронавірусу і кризи, пов'язаної з пандемією. Він упевнений, що країни зіткнулися з серйозними наслідками в медичній, соціальній та економічній сферах.