У Мінську ОМОН обрушив всю свою жорстокість на тендітних дівчат і кількох хлопців. Студенти в холі одного з корпусів імлу заспівали гімн Французької Республіки Марсельєзу. Після цього в корпус увірвався ОМОН і почав хапати студентів. Про це повідомляє ТУТ.by.

У Мінському державному лінгвістичному університеті ОМОН схопив принаймні трьох молодих людей, яких намагалися відбити у ОМОНа їх однокурсниці. При цьому очевидці розповіли, що адміністрація вузу стояла і дивилася, як силовики б'ють студентів, ображають і принижують їх.

Одна зі студенток розповіла зі сльозами на очах, що силовики розповідали в матюках, як вчинять з дівчатами, а також принижували їх.

Варто відзначити, що протести в Білорусі йдуть вже не перший місяць, а Олександр Лукашенко все частіше з'являється на людях у супроводі збройної охорони. Його син Микола навіть приміряє військову форму і бронежилет, носить автомат. Кадри перевдягань молодої людини потрапили в мережу. Також Лукашенко розповідає громадянам країни, що бачить у протестах «український слід».

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Білорусі поліцейські влаштували рейд по школах. Поліція роздає статті і читає лекції про протести, в яких залякують дітей. Вони говорять про адміністративні правопорушення. Так влада намагається відвернути молодь від протестів проти прогнилої системи.

Також Знай повідомляв, що після хвилі протестів, які прокотилися по всій Білорусі, в лікарні Гомеля помер 25-річний Олександр Вихор після того, як 9 серпня його затримали силовики і кинули в автозак.

Нещодавно Знай передавав, що в Білорусі 1 вересня пройшло не на святкових лінійках або за партами університетів, а на вулицях у масових протестах.