Молодий спортсмен з Тернопільщини Назар Чеверда завоював бронзову нагороду на чемпіонаті го "ВФСО" Колос "під девізом" Хто ти? Майбутній олімпієць". Вони проходили з 26 по 30 Серпня. Молодий чоловік виступав у ваговій категорії 80 кг.

Назар Чеверда виходив на ринг тричі і двічі виграв бої. У змаганнях брали участь близько 100 боксерів з Івано-Франківської, Одеської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Чернігівської, Полтавської, Житомирської, Харківської, Чернівецької, Черкаської областей.

Назар представив спортивний клуб "шкіряна рукавиця", також юнак представив КУТОР "ТОДЮСШ з літніх видів спорту". Тренером боксера є Руслан і Анатолій фірмани.

Нагадавши, Знай писав, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях. Після перемоги Віктор Крупа зустрівся з головою Борщівської районної адміністрації Юрієм Гуцулом. На зустрічі також був присутній і тренер молодої людини Віктор Антонюк.

Також Знай повідомляв, що борець Олександр Вишняк, який родом з Буковини, вийшов у фінал і впевнено переміг на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів у категорії 74 кг.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що прикарпатка виграла три медалі на престижному чемпіонаті з плавання на байдарках. Спортсменка Івано-Франківського клубу" Альбатрос " Ольга Крикун завоювала золоті та бронзові медалі. Вона показала свої вміння на байдарках і на каное. Тренер спортсменки розповів, що підготовка не була регулярною і цілеспрямованою через карантин.