Під Тернополем сталася трагедія, в якій постраждав молодий чоловік. Він отримав травми і опіки 75% тіла. Інцидент стався на залізничній станції Великі Бірки. Про це пише Липа.

Як з'ясувалося, молодий чоловік поліз на дах вагона на залізничній станції і отримав удар струмом. 22-річний молодий чоловік народився і виріс у селі Чернелів-Руський. На цій станції він заліз на дах вантажного вагона електропоїзда і отримав удар струмом.

На місце викликали бригаду швидкої допомоги, яка діагностувала опіки 75% тіла хлопця і госпіталізувала його у важкому стані. Також медики знайшли у нього травму голови.

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті кілька днів тому сталася трагедія. Підліток жорстоко розправився зі своєю сім'єю. Він убив діда і важко поранив бабусю. 1 вересня, близько 04: 00 ранку, в поліцію подзвонив 15-річний підліток, який зізнався, що скоїв вбивство. Інцидент стався в селі Бабче Богородачанського району. На місце події одразу виїхали правоохоронці. Сам молодий чоловік розповів, що йому стало нудно. Про це ж він писав у соцмережах і навіть хвалився вчиненим злочином, знімав сліди свого злочину.

Також Знай повідомляв, що в польській школі загинув 24-річний українець. 25 серпня, близько 14:50, на території школи імені Януша Корчака в населеному пункті Псишек, поблизу Торуня (Куявсько-Поморське воєводство) загинув 24-річний український заробітчанин. Він працював з металоконструкціями і зачепив провід під напругою. Це, за версією слідства, стало причиною смерті молодого українця.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром у селі Орлівщина колишній депутат сільради вдарив підлітка викруткою у спину. Юнака травмували на території місцевої школи. Винуватцем події став шкільний сторож, у минулому викладач військової підготовки та депутат сільради. З невідомих причин чоловік наніс 16-річному підлітку проникаючий удар викруткою в спину.