У Тернополі сироти залишилися голодними, коштів немає на продукти харчування та інші необхідні речі. Така ситуація не тільки в Тернополі, а й по всій області. Про це розповіли благодійники, які приїхали в один з будинків малятка.

Небайдужі тернополяни привезли до дитячого будинку фрукти, овочі та інші продукти харчування. Вони закликали жителів області та обласного центру збирати кошти і доставляти продукти дітям в дитячі будинки.

За інформацією благодійників протягом трьох місяців фінансування заблоковано обласною адміністрацією, на харчування дітей не виділяються гроші з бюджету.

"Директор Благодійного фонду "Пам'ять і любов" Андрій Савчук та учасники ГО "Учасники АТО" Побратими Тернопільщини" передали продукти харчування дитячому будинку "Малятко", який розташований на вулиці Академіка Сахарова, 2а в Тернополі.

Проблема полягає в тому, що протягом трьох місяців заблоковано фінансування на харчування для дітей-сиріт.
Хто може допомогти дітям привозите допомогу в дитячий будинок. Не будьте байдужими", пише авто поста на своїй сторінці.

Директор Благодійного фонду "Пам'ять і любов" Андрій Савчук та учасники ГО "Учасники АТО "Побратими Тернопілля" передали продукти харчування дитячому будинку "Малятко", що розташований на вулиці Академіка Сахарова, 2А в Тернополі. Проблема полягає у тому, що протягом трьох місяців заблоковане фінансування на харчування для дітей-сиріт. Хто може допомогти дітям привозьте допомогу у дитячий будинок. Не будьте байдужими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Благодійний фонд "Пам'ять і любов" op Zondag 6 september 2020
Нагадавши, Знай розповідав про зворушливу історію сім'ї Зозуліних, в якій мама після розлучення з чоловіком отримала інсульт. її 8-річний син взяв всі турботи і клопоти по догляду за жінкою на себе. Історія набула розголосу тільки зараз, коли хлопцеві виповнилося 16 років.