На Тернопільщині останніми днями фіксується все більше і більше випадків зараження коронавірусом. Хворіють всі і навіть вагітні жінки. Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили коронавірус і вони припали до речі.

У Тернопільській області зафіксовано 7 успішних пологів жінками, у яких виявили цю інфекцію. Про ситуацію в ефірі телеканалу Файне місто розповіла директор перинатального центру в Тернополі» мати і дитя " Надія Зарицька.

За словами медика за весь період карантину, починаючи з березня в центрі перебували 35 жінок. У 7 жінок був діагностований коронавірус і навіть за цієї умови пологи пройшли успішно.

Також Надія Зарицька розповіла, що для пацієнток з коронавірусом обладнано 10 ліжок та окремих палат.

Тернопільський перинатальний центр залишився без фінансування через судову тяганину між ОДА та облрадою

Тернопільський перинатальний центр залишився без фінансування через судову тяганину між ОДА та облрадою Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, дивіться стріми наживо, коментуйте та діліться із друзями, найцікавіші авторські матеріали читайте на нашому сайті. Будь з Файним і все буде Файно! - Хочете повідомити важливу новину, телефонуйте 0677993977

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
Geplaatst door Файне місто op Vrijdag 11 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в липні поточного року в пологових будинках Києва з'явився на світ 3 191 новонароджений. Відзначається, що серед новонароджених більше хлопчиків-1 700. А дівчаток-1 491. При цьому народилося 87 двійнят і дві трійні.

Також Знай повідомляв, що у Франківську, за 6 днів народилося 32 дитини. У період з 20 по 26 липня у міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради зафіксували народження 32 малюків. З них більшу частину склали хлопчики - їх народилося 20. Відповідно, дівчаток народилося трохи менше-12. У міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради привітали батьків малюків та побажали новонародженим франківчанам міцного здоров'я.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зафіксували бебі-бум. За останню добу в пологових будинках міста народився 41 малюк. Серед новонароджених є і трійня.