Не так давно Юлія Тимошенко через свого прес-секретаря заявила, що заразилася коронавірусом. Тест вона здала і отримала позитивний результат. Після цього лідер партії Батьківщина пішла на лікарняний. Ходили чутки про її госпіталізацію, які потім були спростовані.

Сьогодні, 11 вересня, прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока оприлюднила інформацію про те, що у її шефа більше немає COVID-19. Прес-секретар заявила, що у Тимошенко ще є пневмонія, але вона вже відчуває себе краще і лікування дає позитивні результати.

Також Сорока розповіла, що незабаром Тимошенко повернеться до роботи. У коментарях користувачі побажали Тимошенко якнайшвидшого одужання і заявили, що без неї політична арена України прісна і несмачна – не вистачає солі і перцю.

Нарешті настала черга добрих новин! Щойно Юлія Володимирівна отримала НЕГАТИВНИЙ результат тесту на COVID-19....

Geplaatst door Marina Soroka op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, як і де Юлія Тимошенко лікується від коронавірусної інфекції. Відомий політик була госпіталізована і провела в лікарні досить довго. На своїй сторінці в одній із соціальних мереж, вона написала не так давно про те, як протікає хвороба. Зараз же Юлія Тимошенко продовжує лікування і веде робочі переговори у своєму особняку, який знаходиться під Києвом.

Також Знай повідомляв, що 1 вересня політолог Тарас Березовець з посиланнями на свої джерела повідомив, що Юлія Володимирівна вдома і навіть проводить наради з депутатами. Сама Тимошенко днями вийшла на зв'язок і опублікувала у Фейсбуці подробиці перебігу хвороби.

Нещодавно Знай передавав, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко була доставлена в лікарню через зараження укоронавірусом, однак, не дивлячись на важкий стан, вона не підключена до апарату ШВЛ.