Переможець шоу "Голос країни «Роман Сасанчин презентував нову пісню – »Твоє ім'я". Пісню можна почути на YouTube-каналі співака. Новий трек відрізняється ніжністю і романтичністю, що приємно здивувало шанувальників співака.

На каналі пісня з'явилася вчора, але вже зараз її прослухали понад 14 тисяч осіб. Під відео співак написав, що пісня про першу велику і ніжну любов, яка залишається в пам'яті на все життя.

"Прем'єра! "Твоє Ім'я" від Романа Сасанчина-переможця проектів "Голос країни" - 2020р. і "Голос Діти" -2015 р.перше кохання, таке незбагненне, чисте і неповторне. Воно залишає незгладимий слід в юному серці і душі. Його проносить крізь роки, воно залишається теплим спогадом на все життя. Слова і музика: Настя Зави», - написав Сасанчин.

У коментарях Роману побажала успіхів і автор пісні Настя Зави. Вона зізналася, що писала пісню виключно для Сасанчина.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що відома українська співачка Джамала, яка виграла Євробачення в 2016 році, похвалилася не тільки поповненням в сім'ї і появою на світ ще одного сина, а й спільним фото з Дмитром Шуровим. Зірки заспівали дуетом і порадували шанувальників новим шедевром в соцмережах. Трек "ендорфіни" став популярним серед шанувальників співаків. Джмала розповіла, що музика і ця пісня повинні дарувати легкість і гарний настрій.

Також Знай писав, що Влад Яма продовжує радувати шанувальників "Ліги сміху" « " Танців з зірками» та інших проектів, в яких він бере участь». Артист і танцюрист в черговий раз виклав кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", позуючи разом з іншими членами журі: Григорієм Чапкісом, Катериною Кухар і запрошеним шоуменом, переможцем "танців" в 2018 році Ігорем Ласточкіним, який з'явився перед публікою в образі "Джокера".

Нещодавно Знай передавав, що популярний співак Дан Балан награвся з Тіною Кароль і звернув свою увагу на іншу більш юну українку-20-річну студентку з Харкова і переможницю конкурсу краси в університеті Каразіна. Анастасія Соломаха була помічена в компанії співака і навіть їздила до нього на батьківщину, провела кілька днів у Бухаресті.