У Тернополі ситуація з COVID - 19 складається останнім часом складна. За минулу добу було зафіксовано 352 зараження на всю область. Рекордсменом виявився Тернопіль. З 7 вересня місто знаходиться в червоній карантинній зоні, але місцеві жителі і влада не бажають виконувати жорсткі правила.

У період з 7 по 14 вересня правоохоронці склали 179 протоколів за порушення карантинних обмежень. З них 132 протоколи були складені на жителів Червоних зон, які порушували або відмовлялися дотримуватися правил. Про це пише прес-служба Національної поліції Тернопільщини.

У поліції зазначили, що ситуація залишається напруженою, в лікарнях заповнені більшість місць для пацієнтів зі складною формою захворювання. Кількість хворих зростає. З 14 вересня до Червоної зони потрапили ще два районі Тернопільської області Збаразький та Заліщицький.

Відповідно до даних поліції було складено 57 протоколів на директорів шкіл та садочків за те, що вони приймали дітей на заняття. Ще 28 протоколів були складені на водіїв громадського транспорту, які перевозили пасажирів без урахування вимог карантину. Також було складено 13 проколів на керівників закладів громадського харчування.

Варто нагадати, що з початку епідемії в Тернопільській області заразилися і перехворіли коронавірусною інфекцією 9 234 людини.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що з 14 вересня в Україні оновили список карантинних зон. "Червона " і" помаранчева " зони істотно розширилися.

Також Знай повідомляв, що в Сумах розглядається судовий позов від одного з місцевих жителів проти мережі супермаркетів АТБ. Суть звернення полягає в тому, що його відмовилися обслуговувати без маски.

Нещодавно Знай передавав, що медики розповіли, як відрізнити COVID-19 від застуди або грипу.