На Тернопільщині природа вкотре здивувала українців. В обласному центрі помітили буйно квітучі каштани. Дерева розташовані на вулиці Руській. Городяни допускають, що така природна аномалія порадувала їх через занадто теплу погоду, пише Терен.

Інші ж тернополяни вважають, що каштани рано скидають листя через паразитів, а зараз вони випускають нове листя і квіти. Цей колір і листя опаде разом з першими заморозками і не принесуть плодів.

Каштани в Тернополі цвітуть восени не перший рік. Всі дерева на цій вулиці до Тернопільського ставу випускають нові листя і суцвіття восени через хворобу-каштанової молі.

Варто відзначити, що Каштанова міль пожирає листя дерев в середині літа, але в країнах Європи з шкідником успішно борються за допомогою інсектицидів, а в Україні цей спосіб боротьби недоступний через його дорожнечу. Тому каштани в більшості міст намагаються вижити, як можуть.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева. Фотографії з квітучими восени яблунями опублікувала керівник дитячого клубу» Современник " Тетяна Смолянінова. Садівники відзначили, що така аномалія спостерігається в південних областях не вперше. Всю провину вони перекладають на жарку погоду. Екологи ж у свою чергу приписують аномалію поганої екології.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області це літо видалося дійсно аномальним. У Мелітополі помітили торнадо, який мчав по полю. Вихор не завдав шкоди житловим будинкам або іншим будівлям.

Нещодавно Знай передавав, що в Антарктиді випав червоний сніг.