На Тернопільщині стався інцидент, в якому постраждала дитина. Два ротвейлера покусали неповнолітнього хлопчика в Чорткові. Собаки напали на дитину 11 вересня. Про це повідомляють у Нацполіції Тернопільської області.

Як з'ясувалося, дитина йшла по вулиці, коли на нього напали дві собаки. На крики вибігли люди і господар псів. Вони почали забирати собак від дитини і викликали швидку допомогу. Господар собак розповів, що він погано закрив хвіртку і тому собаки вискочили на вулицю.

Хлопчик отримав рвану рану плеча і ноги. Його госпіталізували для подальшого лікування в лікарню міста. Власник собак не відмовився від відповідальності і погодився оплатити лікування дитини.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпропетровській області собака напала на дівчинку і покусала їй обличчя. Дитина грав на дитячому майданчику в місті Краснопілля біля людного супермаркету. Собаки накинулися на дитину і розірвали щоку. Мати дівчинки з місця події поїхала з нею в лікарню на швидкій. Місцеві жителі розповіли, що дитину покусали бездомні собаки і зажадали, щоб влада навела порядок з тваринами.

Також Знай повідомляв, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини. У місті Підгороднє 23 серпня діти гуляли на вулиці, з підворіття приватного будинку вискочив пес і накинувся на хлопчика. Власники собаки не відреагували на інцидент.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у місті Хмельницький собаки покусали дитину. Справа дійшла до суду, а потім пройшло і засідання Апеляційного суду, який залишив рішення суду першої інстанції без змін.