На Полтавщині народилася унікальна дитина, від якої відмовилися батьки. Нещодавно в одному з пологових будинків Кременчука на світ з'явилася дівчинка з дуже рідкісним захворюванням – синдромом Ноя-Лаксової – рідкісне генетичне захворювання шкіри. У дитини відлущується шкіра по всьому тілу і особливо на голові та обличчі. За її опіку та лікування взялися медики та волонтери. Про це повідомляють Факти на ICTV.

Малятку вже дали ім'я Олександра. За її життя борються лікарі Керменчуцької дитячої лікарні. Вони перші звернулися до волонтерів, щоб оперативно знайти всі необхідні препарати для стабілізації стану дитини. Малятко народилася на 35 тижні вагітності і від неї відмовилися батьки, коли дізналися про її захворювання.

Медсестра лікарні розповіла, що Сашенька дуже любить купатися і не любить, коли її тіло змащують маслами і лікувальними препаратами для відновлення шкірного покриву. Лікар дитячої лікарні розповіла, що діти з таким синдромом народжуються дуже рідко. У Сашеньки шкіра відлущується постійно, іноді на тілі дитини з'являються ранки. Для того, щоб уникнути інфікування, медики прийняли рішення проводити антибактеріальну та інші види терапій. Використовуються емоленти, які знижують сухість шкіри і перешкоджають її відлущування.

У лікуванні Саші допомагає український БЛАГОДІЙНИЙ фонд»Хелп груп". Засоби збирають на ліки для шкіри дівчинки. За кілька днів вдалося зібрати близько 30 тисяч гривень. Медики в свою чергу проконсультувалися з колегами з Ізраїлю та з Києва з питань лікування дитини. Поки обрана схема лікування малятка правильна і дає позитивні результати.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для лікування дитини необхідні величезні гроші-до 40 тисяч гривень на місяць. Тому навіть 20 гривень на карту благодійного фонду зможуть допомогти дитині вижити з непростим захворюванням.

Від неї відмовилися: на Полтавщині народилася дівчинка “без шкіри”

На Полтавщині з’явилася на світ дівчинка з надзвичайно рідкісним генетичним захворюванням синдромом Ноя-Лаксової – синдромом, коли шкіра увесь час відлущується. Батьки від неї відмовились і маля лишилося сам на сам з тяжкою хворобою.😭 Реквізити: ВБФ ДОПОМОГИ ТА РОЗВИТКУ ХЕЛП ГРУП Рахунок в ПриватБанку – ЄДРПОУ 38655743 Полтавський ГРУ, МФО 331401 р/р UA903314010000026001054609785 Картка-ключ до рахунку фонду 5169 3305 1652 6859 (зареєстрована на директора фонду)

Geplaatst door Факти ICTV op Donderdag 23 juli 2020

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині мати змусила своїх дітей побиратися.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі дитина страждала від серйозної хвороби, а мати практично її не лікувала.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують трирічну дитину від опіків.