Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш повернувся на роботу після лікарняного. Про це він сам розповів на своїй сторінці в Facebook.

Володимир Труш написав, що з сьогоднішнього дня він повернувся в стрій і приступає до активної роботи.

Коронавірус у очільника Тернопільської області діагностували ще 22 серпня. Він також написав про це на своїй сторінці і навіть розповідав про свій стан. Труш зазначив, що у нього діагностували пневмонію, тому він знаходиться в лікарні і приймає всі необхідні препарати для одужання.

Від сьогодні знову на робочому місці!

Geplaatst door Володимир Труш op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі продовжує погіршуватися ситуація з поширенням коронавірусу. Міський голова Сергій Надал, а також обласної адміністрації захворіли коронавірусом. Після діагностики коронавірусу чиновники розповіли про свій стан і пообіцяли вести справи з дому та лікарні, щоб не залишити місто і область без керівництва.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині коронавірус скосив ще одного місцевого чиновника. Голова Чортківської районної адміністрації Арсен Марчишак, розповів про своє зараження. Він розповів, що знаходиться вдома і лікується від проявів коронавірусу.

Нещодавно Знай передавав, що у голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша діагностували коронавірус. Спочатку чиновник лікувався вдома, але потім його госпіталізували і виявили пневмонію. Голова ОДА також зазначив, що на Тернопільщині стрімко зростає кількість хворих-19.