Для маленьких тернополян книговидавці підготували сюрприз у вигляді доповненої реальності в підручниках. Книги для учнів третіх класів, які навчаються за програмою «Нова українська школа» отримають сучасні можливості.

У Тернополі надрукували майже 400 тисяч книг з доповненою реальністю. З 1 вересня діти в третіх класах навчаються з анімованими героями вовком і лисичкою. Ідею втілило в життя одне з тернопільських видань. На думку видавців і розробників книг такі герої зроблять навчання більш цікавим і захоплюючим.

Казкові герої з'являються в смартфоні і розповідають дітям найцікавіше по кожній темі. Також вони пропонують школярам виконати завдання і перевірити свої знання. Крім того, у видавництві заявили, що оснастять такими ж можливостями й інші книги для молодшої школи.

Для третьокласників видали підручники з додатковою реальністю

Підручники для учнів третього класу нової української школи осучаснили. У Тернополі тиражували майже чотириста тисяч книжок з доповненою реальністю, і вже з першого вересня українські школярі навчаються разом із анімованими персонажами. Більше – дивіться у сюжеті. #телеканалІНТБ #новинтернопіль

Geplaatst door Телеканал ІНТБ op Maandag 14 september 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в окупованих Росією районах Донецької та Луганської областей цього навчального року перейшли на російські стандарти. Першою зміною стала ліквідація вивчення української мови. На цьому все і закінчилося. Діти ходять в школи, де бракує підручників, а потрібні книги і робочі зошити закуповуються батьками за захмарними цінами.

Також Знай повідомляв, що в Україні розгорівся скандал, батьки третьокласників обурилися наявністю реклами в підручнику з української мови. У книзі є все, щоб діти на підсвідомому рівні засвоїли, що купувати в магазині і в які кав'ярні ходити.

Нещодавно Знай передавав, що колишня голова МОЗ Уляна Супрун розповіла, коли з дітьми потрібно говорити про статеве виховання та про сімейні цінності.