У Рівненській області побудували нещодавно міст. Його здали в експлуатацію на папері, а в реальності конструкція залишилася без важливих елементів – з дірами в покритті і без поручнів. Чиновника, який прийняв в експлуатацію цей міст засудили умовно, а конструкція так і залишилася стояти недобудованою. Це спонукало місцевих жителів вирішити проблеми самостійно.

Кореспонденти ТСН показали, як люди вирішили проблему не забитих швів мосту. Ями і рови з відкритими кріпленнями «залатали» ганчірками, старим одягом і лахміттям. Піджаки, кофти, штани і навіть куртки акуратно укладені в вибоїни.

Водії розповіли, що їх такі латки цілком влаштовують-взимку не слизько, м'яко і підвіска залишається цілою.

Збитковість конструкції моста є не тільки на проїжджій частині, а й на пішохідній. На тротуарі там величезні провали в прірву. Частина пішохідної зони так і не отримала перил, тому цей міст зможуть перейти тільки любителі адреналіну і безстрашні люди.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві жителі Троєщинського району скаржаться на те, що міська влада не поспішає прибирати залишений після себе безлад на вулицях. Комунальні служби проводили установку світлофорів на перехресті вулиць Закревського та Цвєтаєвої, який знаходиться на Троєщині-Вигорівщині.

Також Знай повідомляв, що жахлива аварія сколихнула Україну. Тягач MAN і вантажний фургон Mercedes з декількома тоннами моркви зіткнулися на трасі Одеса-Миколаїв.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві планують заборонити примусову евакуацію автомобіля. Дана система не виправдала себе і штрафи також виявилися безглуздими.