У місті Почаїв в Тернопільській області є не тільки Почаївська лавра, а й міські Світські об'єкти. У цей список входить і стадіон, на якому днями пройшов футбольний матч. Вболівальники розповіли про ситуацію з місця подій.

Стадіон давно не ремонтувався, старі лавки і заросле поле залишилися з часів СРСР. На додачу до цього добра тут є ще й сміття, гори сміття. Городяни показали, в яких умовах грає молодь.

Переповнені урни, пакети зі сміттям, пляшки та інші відходи валяються на траві. Очевидці цієї ганьби розповіли, що молоді футболісти їздять в різні міста України і грають зі своїми однолітками, але ніде такого не бачили.

"Порядку немає ніде. Це фото зі стадіону де також прибирати КОМУНГОСП. Наші хлопці грають і захищають честь міста, їздять в інші міста і села на матчі і ніде немає такої ганьби. Приїхали чужі люди грати і ось який жах побачили .... сором (((( « , - пишуть люди в соцмережах.

Прибирати на цьому стадіоні має комунальне підприємство «Комбінат комунальних підприємств». Однак вони нічого не роблять. У коментарях користувачі закликали відповісти за бардак на стадіоні комунальників.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Порядку немає ніде. Це фото зі стадіону де також має прибирати Комунгосп. Наші хлопці грають та захищають честь міста,...

Geplaatst door Типовий Почаїв op Woensdag 16 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що жителі села Петриківка, що на Тернопільщині розповіли, що вони помітили на будівлях шкільного стадіону знаки та предмети, які використовують у чорній магії.

Також Знай повідомляв, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині в Бережанському районі зріє скандал через селянина, який вирішив розширити ділянку на кладовищі. Його односельці обурилися такою поведінкою і навіть написали в соцмережі гнівний пост.