На Тернопільщині попрощалися з відомим чиновником і громадсько-політичним діячем, колишнім головою Чортківської РДА Олександром Стадником. Про це повідомили у Чортківській РДА на сторінці у Facebook.

Олександр Стадник пішов з життя в 58 років. За своє життя він встиг завоювати славу по всій області. Зліт його кар'єри припав на 2005-2006 роки. Тоді він став керівником Чортківської ОДА. Також він представляв інтереси Чортківського району в обласній раді. Крім того, він спробував себе і в комерційних структурах.

Друзі та колеги померлого заявили, що він був патріотом своєї країни, порядною і чесною людиною. Його знали, як надійного друга і висококваліфікованого фахівця у своїй справі.

У зв'язку зі смертю колишнього чиновника в Чортківській ОДА висловили слова співчуття рідним і близьким померлого.

Сьогодні, 16 вересня, на 58-у році життя зупинилося серце знаного не лише у Чорткові, а й по всій Тернопільщині...

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Чортківська міська рада op Woensdag 16 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що 18 вересня, моторошна трагедія потрясла киян. Вранці на вулиці Борщагівській, 154 молодий чоловік зірвався з даху паркувального комплексу і загинув на місці від отриманих травм. Найстрашніший момент потрапив під приціл камер відеоспостереження.

Також Знай повідомляв, що у Львові раптово помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої допомоги. У четвер, 17 вересня, у Львові помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Андрій Головін. Колеги відзначають, що він був чудовим фахівцем і дуже порядною людиною.

Нещодавно Знай передавав, що На Тернопільщині попрощалися з ветераном АТО Олегом Атаманчуком. У нього залишилася Молода дружина і маленька дочка, а також брат-близнюк і літні батьки.