На Тернопільщині стався інцидент, який змусив жителів Бучацького району здригнутися. На одному з місцевих водойм почала масово дохнути риба. Мор риби зафіксували в селі Соколів.

Місцеві жителі зняли те, що відбувається на камеру і виклали в мережу. Люди пишуть, що винні навколишні ферми, з яких виливають в найближчий водойму всі нечистоти без очищення води. Це призвело до мору риби. Також люди показали, що вода з нечистотами промила канали, за якими можна визначити, звідки її вилили.

На опублікованому відео видно, що риба плаває на поверхні води біля берега, а на піску лежать тушки. У воді плаває сміття.

І знову екологічна катастрофа у Бучацькому районі. Цього разу скидання гноїв у місцеву водойму с. Соколів призвело до того, що здохла вся риба. Це чудово видно на відео. Також є і фото, де помітно канал, яким гноївка потрапляє у водойму. Чому ніхто нічого не зробить? Де екологічні служби? Куди вони дивляться і чому не інспектують ферм?

Geplaatst door Михайло Дячек op Maandag 21 september 2020

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Азовське море в Приморському Посаді "втекло" від відпочиваючих. Останні теплі дні оксамитового сезону на курорті приготували рідкісним відпочиваючим приємний сюрприз – сонячну погоду і штиль. Лінія прибою на узбережжі несподівано відступила в середньому на 10-15 метрів. Після себе море залишило на березі десятки мертвих медуз, водорості і камені, які раніше ховалися під водою.

Також Знай писав, що в Австралії тушу мертвого кита прибило до популярного пляжу. Відчувши запах розкладається плоті, навколо зібралася велика зграя акул-людожерів, неабияк налякавши відпочиваючих. Інцидент стався в штаті Новий Південний Уельс.

Нещодавно Знай передавав, що Азовське море і в розпал оксамитового сезону атакували небезпечні морські монстри-медузи корнероти. Опік від щупалець такої медузи може викликати сильну алергічну реакцію. Особливо небажано контактувати з цими тваринами дітям до трьох років і людям похилого віку.