У Тернополі сталася трагедія, в яку досі не можуть повірити школярі та вчителі. Завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі. Тіло знайшла її сусідка, якій подзвонили колеги зі школи. Жінка відразу ж викликала поліцію.

Колеги стали хвилюватися, коли завуч не вийшла на роботу і не відповідала на дзвінки. Одна з вчителів школи, де працювала загибла, Галина Потилична розповіла, що Анжела Макаренко працювала завучем кілька років у їхній школі, А до цього була керівником фізико-математичного ліцею при педагогічному університеті.

Вранці 22 вересня колеги не застали Анжелу Макаренко на роботі, так як вона приходила завжди першою. Вони занепокоїлися, а коли жінка не прийшла і на перший урок, то вчителі стали шукати можливість потрапити до неї додому, так як до телефону вона не підходила.

Правоохоронці виявили на тілі жінки пошкодження голови та шиї. Експерт зробив висновок, що це насильницька смерть. Телефон вчителя і завуча знайшли на вулиці Лепкого, що дуже далеко від будинку, де вона жила.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Вбивцею виявився коханець загиблої, а його спільницею нова коханка. 5 років суд не може винести вирок, а обвинувачені відмовляються від своїх свідчень.

Також Знай повідомляв, що у столичній лікарні за дві доби двоє людей покінчили життя самогубством. Відомо, що пацієнти вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській лікарні помер другий безхатько, покалічений двома підлітками.