На Тернопільщині живе 87-річна Ганна Величко. Жінка відома своєю любов'ю до прогулянок босоніж. У своєму похилому віці вона гуляє без взуття з ранньої весни до пізньої осені і дуже не любить взуття.

"Ходжу, поки сніг не випаде, а коли холодно, беру валянки", - каже Анна.

Їй взуття не подобається, але перші свої туфлі вона згадує з теплом і посмішкою. Перше взуття їй купили, коли вона була юною дівчиною. Сама Анна розповідає, що вона йшла «на музи» саме тоді їй купили взуття і красиву косинку, повідомляє Суспільне.

Жінка живе в селі Босірі з ще 70 жителями. У цьому віддаленому населеному пункті немає магазину, тому продукти Ганні привозить її син. Чоловік розповідає, що босі прогулянки його мами – це секрет її довголіття і активності.

Сама босонога мешканка села розповідає, що вона живе одна вже понад півстоліття. Її чоловік помер 57 років тому в молодому віці. Анна скаржиться, що їй одній нудно, а взимку взагалі туга. Незважаючи на свій вік жінка тримає курей і робить запаси на зиму. Все її життя-це робота в колгоспі на заготовленні тютюну. Працівницею жінка була зразковою, тому про неї писали місцеві газети.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Тернопільщині пенсіонерка ходить босоніж

Ганна Величенко з Тернопільщини майже увесь рік ходить босоніж. Жінка каже, що у взутті їй незручно. Проте зрідка пані Ганна все ж взувається. Чому та куди вона розповіла нашим колегам із Суспільне Тернопіль

Geplaatst door Суспільне Новини op Maandag 21 september 2020

87 років не перешкода для вишивки, тому будинок літньої жінки весь прикрашений вишитими наволочками, рушниками і постільною білизною. Вона показала всю красу своєї роботи. Жінка вже приготувала собі рушники в труну.

Анна Величко розкрила секрет, з якої нагоди вона взувається. Туфлі і красиву спідницю жінка одягає до церкви. Весь інший час вона ходить босоніж.

Нагадавши, Знай писав, що мешканка Прикарпаття відзначила 100-річний ювілей.

Також Знай повідомляв, що у Львові містянка Віра Грицак відзначила своє сторіччя.

Нещодавно Знай передавав, що подружжя з Франківська відзначили ювілей спільного життя і показали, як потрібно жити душа в душу.