У Тернополі почалася панахида за вбитою завучу школи №11 Анжелою Макаренко. Труну з тілом жінки виставили в будинку скорботи на Микулинецькій. Заходи розпочалися о 20: 00. Похорони відбудуться сьогодні 25 вересня о 12 годині дня в Підгородньому. Цього ж дня відбудуться похорони і чоловіка, якого підозрюють у вбивстві вчителя.

На панахиду прийшли сотні людей. У залі були присутні колишні учні, колеги та тернополяни, яких шокувало вбивство жінки. Хтось у натовпі зазначив, що»за нею навіть дощ плаче".

Про панахиду розповіло видання 20 хвилин. Попрощатися з Анжелою Макаренко прийшли директори шкіл, випускники 11 школи та рідні загиблої. У холі школи стоїть портрет Анжели Макаренко, А поруч з ним стоять лампадки і квіти.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі сталася трагедія, в яку досі не можуть повірити школярі та вчителі. Завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі. Тіло знайшла її сусідка, якій подзвонили колеги зі школи. Жінка відразу ж викликала поліцію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Тернополі вранці 23 вересня сталася трагедія, що шокувала все місто. У власній квартирі виявили мертвою вчителя та завуча школи №11. 53-річна жінка не вийшла на роботу і колеги захвилювалися. Сусідка і правоохоронці виявили бездиханне тіло в будинку.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі поліція продовжує розслідувати вбивство завуча загальноосвітньої школи Анжели Макаренко. Жінка загинула ввечері 21 вересня у власному будинку. Її виявила сусідка після дзвінка колег зі школи з проханням знайти завуча. Правоохоронці виявили у жінки пошкодження голови та ножові поранення на шиї.