Під Тернополем автомобіль збив дитину. Хлопчика госпіталізували з травмами в найближчу лікарню. Інцидент стався 24 вересня біля села Байківці.

Про подію розповіла Ірина Цимбалюк, яка стала очевидицею і надавала першу допомогу хлопчикові. Жінка зазначила, що інцидент стався о 19:30. Також вона попросила батьків розповідати і нагадувати дітям, що проїжджа частина – не місце для ігор.

Офіційні коментарі поліції поки відсутні, правоохоронці розбираються в ситуації і з'ясовують причини інциденту.

Щойно о 19:30 (24.09.20)на в’їзді в Байківці збила машина хлопчика !!! Будь ласка ,бережіть своїх діток і наказуйте їм...

Geplaatst door Ирина Цымбалюк op Donderdag 24 september 2020

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що в літній період кількість аварій за участю дітей зростає. Частково в цьому винні батьків, які не стежать за ними або не контролюють дії дітей. правоохоронці не раз попереджали батьків, що потрібно стежити за дітьми, пояснювати правила дорожнього руху і всю небезпеку.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині чоловік на скутері збив дворічну дівчинку, яка раптово вибігла на дорогу. На Яворівщині внаслідок ДТП постраждала дворічна дівчинка. Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 21 вересня о 13:00. на автодорозі сполученням "Львів-Краковець".

Також Знай писав, що на Львівщині сталася масштабна ДТП, зіткнулися 7 автомобілів з Миколаєва, Хмельницького, Києва та Волині. Зіткнулися 7 автомобілів з Миколаєва, Хмельницького, Києва та Волині. Масштабна аварія сталася в середу, 16 вересня, близько 14:50, на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу населеного пункту Чишки Пустомитівського району.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли історію про хлопчика, який постраждав від наїзду машини. Мати подякувала всім небайдужим за допомогу.