У Тернополі затримали при вимаганні хабара голову міської податкової інспекції та його сина. СБУ з'ясувала, що чиновник і його родич хотіли отримати 40 тисяч доларів. Про подробиці йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Як з'ясувалося, голова міської податкової та його син, керівник підприємства харчової промисловості, намагалися отримати від колишнього співробітника комбінату неіснуючий борг у сумі 40 тисяч доларів. Ці гроші нібито він розтратив в еквіваленті продукції та майна. За невиплату боргу вони погрожували фізичною розправою за допомогою представників кримінального світу.

Директор підприємства харчової промисловості був затриманий при отриманні другої частини хабара в розмірі 10 тисяч доларів. Також на своєму робочому місці був затриманий і голова міської податкової інспекції. Затримали і представника криміналітету, який повинен був «розібратися» з боржником, якщо той не буде платити.

В СБУ вирішують питання про оголошення про підозру всім зловмисникам. Їх підозрюють у скоєнні злочину, обумовленого в статті 189 Кримінального кодексу України – вимагання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що співробітниця медичного закладу отримала понад 1000 євро за сприяння в ухиленні від проходження військової служби. Співробітники Нацполіції в Чернівецькій області та обласного управління СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону затримали хабарницю.

Також Знай писав, що в Києві затримали начальницю служби у справах дітей і сім'ї в одній з районних держадміністрацій, яка вимагала з потенційних усиновителів гроші за можливість взяти дитину з притулку.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві затримали співробітника Служби безпеки України, який займався протиправною діяльністю.