Під Тернополем жінка розмалювала свій будинок, який був побудований ще на початку минулого століття. Чому господиня вирішила пофарбувати будинок і який вигляд він має тепер, розповідає "Суспільне".

Читайте Знай в Google News!

У селі Босири Чортківського району живе колоритна українка Людмила Гургач. Вона відома завдяки своїй пристрасті до української культури і цікавим хобі. Нещодавно тернополянка розмалювала свій будинок яскравими фарбами - вона зобразила безліч квітів, тематичний мурал і сусідського Півня.

"людина повинна яскраво жити. Кольори додають емоцій. Дивишся-і очам веселіше. І будинок ожив", - пояснює свій вчинок жінка.

Сам же будинок, який вона прикрашала, був побудований ще в 1916 році – саме так він датується в документах. Господиня живе в ньому вже багато років і не збирається нічого міняти – все це перейде у спадок. Всередині Також збереглося багато цікавих речей, які вона також має намір передати нащадкам.

Людмила працює в лікарні Чорткова лаборанткою екстреної служби. У сільському будинку вона займається улюбленим хобі-бісероплетінням. Жінка своїми руками створює неповторні українські орнаменти, а також вишиває національні вишиванки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у храмі на Тернопільщині з'явився унікальний іконостас, який був створений у ручну.

Як повідомляв портал Знай.иа, аматорський колектив парафіяльного хору» Глорія " при Українській греко-Католицькій церкві Святого апостола Петра відзначив 25-річчя з дня створення.

Також Знай.иа писав, що еа Тернопільщині нагородили творців найбільшого Прапора України.