Студентка з Тернопільщини розповіла, як переїхала до Києва і налагодила безбідне життя. Вона видала всі секрети журналістці видання Країна.

Дівчина на ім'я Інна повідала історію про те, як приїхала до Києва і вступила в КПІ, так як добре знала математику, фізику і Англійську. 17-річна мешканка села в Тернопільській області не мала коштів, щоб жити шикарним київським життям і тусуватися в клубах, а на роботу її не брали. Однак випадок дав їй можливість змінити своє життя.

Вона з одногрупницями вирушила в один з дорогих клубів в день студента, тоді дівчатам був вхід безкоштовний. Вони розважалися і танцювали. У розпал веселощів їй принесли коктейль. Дівчина стала відмовлятися, так як не планувала витрати, але офіціант вказав на чоловіка і сказав, що це від нього подарунок. Пізніше чоловік запросив її на танець і познайомився.

Далі Інна розповіла, що це був 52-річний бізнесмен Віктор Сергійович. Дівчина розповіла йому все і навіть сказала, що живе в гуртожитку. Вже цієї ночі в гуртожиток доставили букет троянд і записку. Так почалися між ними відносини.

За словами Інни її новий знайомий займався бізнесом і політикою, а також сильно хропів. Він зняв для неї квартиру на КПІ і подарував їй автомобіль. Дзвонив і приходив два рази на тиждень в п'ятницю і суботу. Пізніше Віктор попросив Інну супроводжувати його на різні прийоми і бути перекладачем, так як вона непогано володіла англійською. Даний кавалер виявився ревнивим. Дівчина завела роман з молодим хлопчиком, а коли її коханець дізнався про це, то пригрозив «розібратися» з молодим суперником. Інна зазначила, що романтичні стосунки довелося розірвати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор сам кинув дівчину в день її 23-річчя. Він подарував їй золотий ланцюжок з кулончиком, квіти і сказав, що більше не приїде. Він залишив їй квартиру і машину. Дівчина зазначила, що тоді відчувала себе викинутою і непотрібною нікому, як використана річ. Вона зазначила, що їй пощастило, що він залишив їй квартиру і машину, так як у багатьох дівчат після розриву з «папіками» забирають і це.

Коли влаштувалася на роботу після закінчення університету, познайомилася з іншим чоловіком, який також робить дорогі подарунки і фактично містить.

Нагадавши, Знай писав, що зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон опублікувала нове відео з виступу.

Тажке Знай повідомляв, що нова коханка колишнього чоловіка відомої співачки Ані Лорак, Мурата Налчаджіоглу похвалилася своїм декольте в салоні приватного літака.

Нещодавно Знай передавав, що навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, відомого як Тарзан, не вщухає скандал.