Артист Юрій Ткач і його дружина розповіли, як вони чекали дочку і чи хочуть другу дитину. Подружжя дало інтерв'ю Каті Осадчій і програмі»Світське життя".

Юрій Ткач розповів, що вони йдуть провідати друзів Аню і Сашу, у яких днями народилася дитина. Ведуча запитала, чи не надихнув їх похід в пологовий будинок ще на одну дитину. На це Юрій Ткач відповів, що вони над цим питанням працюють.

Шоумен розповів, що він хоче другу дитину і обов'язково дочку. Він пояснив, що спочатку хотіли сина, як будь-який батько він мріяв, як буде з сином рибалити і гуляти. Коли народилася дівчинка, то йому сподобалося бути батьком дівчинки, так як він у футбол не грає», тому другу він теж хоче дочка.

Також Юрій Ткач розповів, що у них вже все є – від пелюшок і ліжечок до одягу і взуття. Його дружина Вікторія розповіла, що до 6 місяця вагітності вони чекали хлопчика, а потім їм сказали, що це дівчинка і майбутні дідусі розчарувалися в такому повороті подій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Крім того, Юрій Ткач прокоментував рішення свого «колеги по цеху» Віктор Гевко балотуватися на посаду мера Тернополя. Артист зазначив, що підтримав гумориста і навіть окрилив у нових починаннях, а сам не хоче пов'язувати своє життя з політикою. Він перерахував тих, хто залишився вірним сцені і навіть заявив, що пишається, що таких артистів багато.

Ткач розповів, що для Віктора Гевка пропозиція балотуватися на посаду мера була для нього шокуючою. Він розповідав свої думки і навіть хотів відмовитися від такої пропозиції, потім став впевненіше в собі і зважився на такий важливий крок.