На Херсонщині подружжя відзначило золоте весілля. Вони прожили душа в душу 50 років, у них двоє дітей і п'ятеро онуків. Є вже і четверо правнуки. Їй 70, а йому 71 рік. Такий міцний ювілей відзначило сімейство Зіневих з Токарівки.

Любов і Микола Зіневи познайомилися на танцях, а потім почали зустрічатися. Любов дочекалася свого коханого з армії. Микола не вірив, що кохана дочекається його, але вона зберегла вірність. Так почалося їхнє сімейне життя. Вони вже разом 50 років живуть душа в душу, а онуки хочуть ще 50 років спільного життя для своїх бабусі і дідусі.

Золоту весілля пара відзначила в храмі святої княгині Ольги. Тут вони знову пішли під вінець і повторили поклялися у вірності один одному. Зараз у пари вже п'ятеро онуків і четверо правнуків Микола І любов вважають себе найбагатшими. Секретом свого щастя вони вважають повагу один до одного.

Внучка Яна Задорожна розповіла, що завдяки бабусі і дідусеві молоде покоління в цій родині вірить у велику любов на все життя.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у 2019 році в Україні було укладено понад 237 тисяч шлюбів, а розлучень-у 6 разів менше. Світова ж картина дещо інша: майже 50% пар в цілому розлучаються в перші роки після одруження. Шлюби розпадаються не тільки в перші роки, з часом ймовірність розлучитися стає все більше.

Також Знай писав, що 10-та річниця весілля-одне з найкращих свят для всіх, хто перебуває у шлюбі. Даний день не просто привід влаштувати свято для себе і коханої людини, а й згадати, що ж саме зв'язало два люблячих серця.

Нещодавно Знай передавав, що відома українська співачка, Аліна Гросу розповіла, як колишній чоловік кинув її заради жінки постарше.