Студентів Західноукраїнського національного університету вигнали з аудиторій у поля. Їх вивезли на поле з соєю, щоб матеріал краще засвоївся. Така практика проведення занять введена в цьому вузі вже давно. На думку викладачів, матеріал дійсно краще засвоюється студентами при відвідуванні «в полях». Також педагоги зазначають, що так легше зацікавити студентів.

В.о. директора Навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування Західноукраїнського національного університету Дмитро Шушпанов розповів, що студентів возять не просто подивитися на поле, а в НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНЕ ВИРОБНИЧЕ ГОСПОДАРСТВО «Наука». Тут вирощують рослини і вивчають їх, а також створюють технології для агробізнесу. Завдяки цьому студенти бачать на власні очі, як ростуть рослини.

До таких занять приступають студенти 4 курсу, які освоюють спеціальності, пов'язані з сільським господарством. Зокрема, в поля їздять майбутні агрономи, екологи та геодезисти. На базі даного підприємства є аудиторії, але головною аудиторією є поле і збір врожаю.

Цього разу до студентів завітали агрономи, які розповіли про всі технологічні етапи збору врожаю сої. Студенти розповіли, що такі заняття дійсно цікаві, так як допомагають освоїти матеріал на практиці і зрозуміти все, про що говорять викладачі та агрономи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що студентка з Тернопільщини розповіла, як переїхала до Києва і налагодила безбідне життя.

Також Знай повідомляв, що 25 вересня, після важкої боротьби за життя помер багаторічний завідувач кафедри математичного аналізу Чернівецького національного університету Володимир Кирилович Маслюченко.

Нещодавно Знай передавав, що український школяр з Тернопільщини став призером престижних міжнародних змагань iCAN.