У Тернополі та Тернопільській області найближчим часом настане справжня дощова осінь. Синоптики розповіли про погоду в регіоні. За їхніми відомостями, тернополянам варто приготуватися до похолодання і затяжних опадів. 29 вересня дощ йтиме цілий день до самого вечора.

Швидкість вітру буде досягати 3-6 метрів в секунду. Температура опуститься до 14-16 градусів вдень і до 9-11 градусів вночі. Сонце встане о 7:14 ранку, а зайде за горизонт в 19:00. Тривалість світлового дня становитиме 11 годин 46 хвилин.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в жовтні очікується дві сильні магнітні бурі, які можуть негативно вплинути на самопочуття українців. Перша відбудеться вже цього тижня-1 жовтня. Геомагнітне коливання в цей день буде не дуже сильним, воно вплине тільки на метеозалежних людей. Фахівці нагадують, що із симптомів можуть проявитися головні болі, різкі зміни тиску, знижена концентрація уваги, дратівливість, сонливість. Рекомендується підготуватися до геомагнітних бур заздалегідь. Фахівці вважають, що необхідно випити Препарати від тиску або від головного болю, щоб запобігти негативному розвитку подій.

Також Знай повідомляв, що у вівторок, 29 вересня, майже по всій території України прогнозується дощова, але досить тепла погода. Причиною появи опадів стане активний циклон Зора, який прийде з Заходу. Погода зіпсується по всій території України, пройдуть дощі і похолодає.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті оголосили штормове попередження. Там випаде велика кількість опадів і знизиться температура. Синоптики попередили жителів регіону про можливі грози, град і зливи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще