У Тернополі заборонено продавати алкогольні напої в нічний час-з 22 години до 8 години. Однак не всі магазини і торгові точки дотримуються цієї заборони. Деякі підприємці дозволяють собі торгувати алкоголем під покровом ночі.

Інспектори муніципальної інспекції перевірили дотримання правил і виявили 4 торгових точки, які порушують вимогу місцевої влади. На них було складено адміністративний протокол за статтею 156 ч 2 Кодексу адміністративних правопорушень. Протокол передали на розгляд адміністративної комісії Тернопільської міськради. Про це розповіли в муніципальній інспекції.

Таке порушення тягне за собою штраф у розмірі від 100 до 400 неоподатковуваних податком мінімумів. За торгівлю слабоалкогольними, алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами з рук карається штрафів у розмірі 200-600 неоподатковуваних податком мінімумів з конфіскацією товарів.

❗❗❗Чотири випадки реалізації алкогольних напоїв у заборонений час (з 22:00 до 8:00 год.) зафіксували інспектори...

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще
Geplaatst door Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради op Maandag 28 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в парламенті зареєстрували законопроект, який передбачає цілу низку заборон на продаж алкогольних напоїв. Якщо документ приймуть, в МАФах не продаватимуть не тільки міцний алкоголь, а навіть пиво.

Також Знай повідомляв, що в неділю, 24 квітня, в центрі столиці заборонять продавати алкоголь і тютюнові вироби. Згідно з повідомленням, це робиться з метою попередження нещасних випадків під час футбольного матчу "Динамо" - "Ворскла". Він відбудеться 24 квітня на "Олімпійському" о 19:30.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві можуть найближчим часом скасувати заборону на продаж алкоголю в нічний час. За словами депутата Київради Володимира Бондаренка, відповідне питання буде переглянуте через те, що насправді ніяких позитивних наслідків таке рішення не мало.