На Тернопільщині сталася трагедія-чоловік помер за кермом автомобіля. У центрі села Новосілка зупинилася вантажівка. Він не з'їхав з дороги, а просто зупинився посеред проїжджої частини. Про це пише досьє 102.

На машину звернули увагу перехожі та водії. Люди заглянули в кабіну і побачили чоловіка без свідомості. Йому спробували надати першу допомогу, але він був уже мертвий. На місце події викликали поліцію і слідчих. Медики швидкої допомоги підтвердили смерть водія КамАЗа.

Помер житель Чортківського району 1959 року народження. Правоохоронці не виявили на тілі слідів насильницької смерті. Попередня причина смерті-серцевий напад. Чоловік встиг загальмувати і помер.

Правоохоронці кваліфікували інцидент, як нещасний випадок і ведуть розслідування інциденту. Точна причина смерті чоловіка буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадавши, Знай писав, що шокуюча історія сталася в Росії. На Далекому Сході, поблизу міста Фокіно, сталася страшна ДТП, в якій постраждали діти. На трасі Владивосток – Знахідка багатотоннажний автомобіль допустив наїзд на кількох дітей, які перебігали дорогу разом з дорослим супроводжуючим.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Буковині водій автомобіля Renault допустив наїзд на 49-річну жінку і зник з місця ДТП.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині 20 вересня в страшній аварії загинули мати і дочка-підліток. Чоловік, який перебував за кермом, госпіталізований до лікарні у вкрай важкому стані. Місцеві жителі звинувачують у трагедії жахливий стан доріг