У Тернополі знову на вулицях розлили щось дивне і яскраво зелене. Очевидці зняли те, що відбувається на фото і опублікували в соцмережах. На знімках видно, що машини їдуть по чомусь зеленому і густому, схожому на рідке мило.

Зелена жижа розлилася на вулицях Чехова і Крушельницької. У соцмережах люди пишуть, що вулиця Крушельницької в шампуні і запитують, що сталося. Піна і жижа з'явилися 29 вересня в другій половині дня. У міськраді пообіцяли з'ясувати, звідки з'явилося мило і чи було це навмисне забруднення міста або аварія.

Про плани міськради заявила спікер Тернопільської міськради Мар'яна Зварич. Вона зазначила, що повинні приїхати підрядники і прибрати мило з вулиць спеціальними щітками.

Тернополяни в соцмережах повправлялися в гумористичних здібностях і придумали відразу кілька версій того, що сталося. Колір розлитої рідини наштовхнув багатьох на думку, що це передвиборна агітація відомої партії, а інші відзначили, що це універсальний миючий засіб. Також городяни попросили владу прибрати все акуратно, щоб мило не потрапило в Тернопільський став через каналізацію.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі знову розмило Селянський спуск, який вже кілька місяців знаходиться на реконструкції. 28 липня, багатостраждальний Селянський спуск залило водою. На одній з ділянок дороги прорвало каналізацію, в слідстві чого тонни води виливалися з люка назовні і стікали вниз по вулиці.

Також Знай писав, що в Харкові знову обрушився асфальт. Цього разу діра красується на вул. Труфанова. Інцидент стався на вулиці, яку нещодавно відремонтували, а після зливи виявилося, що асфальт поплив разом з дощем.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі з'явилися кадри того, як жінка в Толі мила вікна в своїй квартирі. Ніякого інстинкту самозбереження.