На Тернопільщині показали стан доріг після чергової сильної зливи. Зокрема, жителі Бережан зняли, що діється на трасі М-12. На фото видно, що все покрито шаром бруду.

Користувачі соцмережі розповіли, що шар бруду з'являється регулярно після дощів. Вся вода з вулиць міста стікає на цю трасу і тут залишається болото. Також на фото видно, що крім рідкого бруду вода несе і дрібні камені на трасу. Вони залишаються лежати купами на проїжджій частині.

У коментарях люди пожартували про те, що у них з'явився екоасфальт на дорогах, який припливає з дощовою водою зі схилів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в мережі показали, як люди живуть у високогірному селі на Прикарпатті. Без магазинів, шкіл та ФАПів живуть люди в селі Соколовиця Надвірнянського району, що на Прикарпатті. Це високогірне село зараз налічує приблизно 50 осіб. Соколовиця розташована за вісім кілометрів від сусіднього села Пасічна. Їхати сюди потрібно вузькою гірською дорогою лісом. При в'їзді в село-Старі напівзруйновані дерев'яні будинки. Всього в селі 17 будинків, з яких тільки 11 заселені. Решта руйнуються і пустують.

Також Знай повідомляв, що дорога в Запоріжжі знову потребує ремонту. Не минуло й місяця. "Велике будівництво" Зеленського було тільки в телевізорі, а на ділі виявилося великим відмиванням грошей. Місяць тому закінчився ремонт дороги під Запоріжжям, а вже сьогодні на ній утворилися тріщини, і асфальтові «хвилі». Імовірність того, що це покриття дотягне до весни - мінімальне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі конструкції залізнично-автомобільного мосту почали поступово зникати. На цю проблему звернув увагу блогер Сергій Лаврик.