На Тернопільщині помер військовий медик. Йому було всього 38 років. Про смерть героя стало відомо з повідомлення Галини Проців на Facebook.

Жінка написала, що смерть забрала військового медика Олега Бенци. Він народився 26 січня 1982 року. Олег воював на Донбасі, а перед цим закінчив Бережанську гімназію в 1999 році. Галина зазначила, що військовий залишиться в пам'яті добрим і життєрадісним.

Також про смерть Олега Бенці написав його друг Андрій Пристайко. Чоловік написав, що не може повірити в смерть друга, не може прийняти цю новину. Андрій розповів, що померлий чоловік був хорошим і надійним другом, а також ветераном україно-російської війни, лікарем з великої літери.

Смерть невблаганна... Вона наздоганяє наших захисників і на передовій і далеко від місць, де йдуть бойові дії....

Geplaatst door Galyna Protsiv op Dinsdag 29 september 2020

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 29 вересня помер боєць АТО і поет з Житомира Володимир піднебесний. Причиною смерті чоловіка став коронавірус. Володимир зміг вижити на війні серед вибухів і куль, але, на жаль, виявився безсилим проти страшної хвороби, яка відняла його життя. Колишній військовий складав вірші і дуже любив поезію.

Також Знай повідомляв, що у Львові раптово помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої допомоги. 17 вересня, у Львові помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Андрій Головін. Колеги відзначають, що він був чудовим фахівцем і дуже порядною людиною.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині на 54 році життя помер ветеран Афганської війни та відомого в місті нотаріуса Олег Бурлак. Причини смерті чоловіка залишилися таємницею, але про нього говорять, як про люблячого чоловіка, турботливого батька і висококваліфікований фахівець.