У Тернополі знижують тарифи на гарячу воду. Про це повідомляється на сайті міськради. За рішенням виконавчого комітету комунальне підприємство "Тернопільміськтеплокомуненерго" буде проведено перерахунок для всіх споживачів централізованого гарячого водопостачання за вересень.

Це вже не перший перерахунок. Раніше Тернопільміськтеплокомуненерго вже знижував вартість гарячого водопостачання. Тернополяни стали отримувати платіжки зі зміненим тарифом з березня цього року.

Також у міськраді зазначили, що перерахунки дозволили жителям міста отримувати платіжки з нижчими цінами, ніж в інших містах країни. Новий тариф на гарячу воду в міськраді пообіцяли надати пізніше.

Нагадавши, Знай писав, що держпідприємство " Тернопільміськгаз» попередив боржників про те, що газ відключатимуть. Таке рішення було прийнято щодо всіх жителів міста, які станом на 1 серпня не заплатили за блакитне паливо. Всю заборгованість на підприємстві вимагають погасити до 25 вересня. Інакше поставка газу боржникам буде припинена з 1 жовтня.

Також Знай повідомляв, що початок опалювального сезону в Україні вже не за горами - він стартує через півтора місяці, а разом з ним і збільшення цін у платіжках за комунальні послуги. Експерти вважають, що електроенергія і холодна вода стануть флагманами зростання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що тернополянам доведеться побачити нові цифри в платіжках за гаряче водопостачання. У КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" провели перерахунок вартості гарячої води відповідно до вимог рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 16.12.2019 №1166.