У Тернополі померла медик, до якої шикувалися черги з маленьких пацієнтів та їхніх батьків. Сумну новину повідомили сьогодні 30 вересня у Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні.

Померла лікар, яка рятувала дитячі серця-Неоніла Дейнего. Її згадують, як висококваліфікованого лікаря-ревмокардіолога, доброго і світлого людини. Для колег Неоніла Дейнего була мудрим і талановитим лікарем. Її з вдячністю і болем згадують пацієнти.

У повідомленні лікарні також говориться, що покійну колегу вони будуть пам'ятати завжди, збережуть про неї тільки світлі і теплі спогади. Також колектив лікарні висловив співчуття рідним і близьким лікаря.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині помер військовий медик. Йому було всього 38 років. Смерть забрала військового медика Олега Бенци. Він народився 26 січня 1982 року. Олег воював на Донбасі, а перед цим закінчив Бережанську гімназію в 1999 році. Друзі та колеги згадують померлого медика з теплотою і повагою.

Також Знай повідомляв, що помер академік НАН України, директор Інституту електронної фізики Отто Бартоломійович Шпеник. Серце Академіка перестало битися 29 вересня на 83-му році життя.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Отто Шпеник і його дружина, як стало відомо від родини Академіка, захворіли коронавірусною інфекцією. У понеділок вони були госпіталізовані із загостренням хвороби.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі 10 днів рятували 2-річного Єгора, якого доставили вертольотом з Донецької області. Хлопчика в його день народження загризли домашні вівчарки.