У Тернополі пройшла чергова злива і знову місто опинилося під водою. Вулиці затопило водою, а транспорт встав в більшості своїй. Тернополяни зафіксували черговий колапс і виклали фото в мережу.

Один з авторів написав, що на таких вулицях можна будувати ковчег і плавати тільки на ньому. Користувачі відзначили, що злива пройшла близько 16 години дня. Вода скупчилася на вулицях текстильній і в районі Фарфорового заводу. Транспорт встав у заторах. Громадський транспорт зупинився. Також користувачі констатували факт, що в Тернополі вже кілька років спостерігаються великі проблеми з водовідведенням з вулиць міста.

Ось так вчора топило Тернопіль близько 16:00 години дня. З таким успіхом прийдеться скоро ковчег будувати із наз-вою «Люди, як кораблі». Локація: вулиця Текстильна у районі «Фарфорового заводу». Були утворені шалені затори аж від фабрики меблів «Нова» в аж до «митниці». У Тернополі дуже серйозні проблеми із водовідведенням!

Geplaatst door Yurii Marchyk op Woensdag 30 september 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Криму все літо була посуха і висохли водойми і річки. Нарешті 30 Вересня там пішов дощ, але він приніс з обой підтоплення. Жителі півострова, окупованого Росією залишилися незадоволені таким поворотом подій і показали в соцмережах, як на них обрушилася стихія.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай писав, що в Ужгороді стічні води течуть по відремонтованій вулиці. У мережі показали, як по новому асфальту потекли фекалії, а також розповіли, що комунальники забули спочатку замінити прогнилу каналізацію і поклали зверху новий асфальт. В результаті стоки підмили грунт під покриттям дороги і воно просіло.

Нещодавно Знай передавав, що Закарпаттям пронеслися рясні дощі. Наприклад у Виноградові не витримала каналізаційна мережа по вулиці Ардовецькій. Жителі міста показали, як вода затоплює вулиці і зажадали провести ремонт водовідведення хоча б перед виборами.