З 5 жовтня в Україні набирають чинності нові карантинні зони. Всього два міста опиняться в червоній зоні-це Тернопіль і Канів. У цих містах повинні будуть ввести додаткові обмеження. Про це повідомив Олег Немчинов на своєму Телеграм-каналі.

У Тернополі з півночі понеділка 5 жовтня буде обмежена посадка і висадка пасажирів транспорту міжміського сполучення, внутрішньоміського і міжобласного. Також планується обмежити роботу суб'єктів господарювання.

Ці та інші обмеження встановили у зв'язку з рекордною швидкістю поширення коронавірусу в країні. Тільки за останню добу в Україні виявили майже 5 тисяч заражених. Також за останню добу багато пацієнтів померло від супутніх захворювань або від ускладнень коронавірусу.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 217 661 випадків зараження. За добу зафіксували 4 633 нових випадків. З початку пандемії кількість видужали склала 96 591 осіб, за останню добу хвороби не виявили у 2148 осіб. 68 українців померли.

Також Знай повідомляв, що коронавірус не розбирає статус або розмір капіталу і вражає всіх від пересічних громадян до президентів. Президент США і його дружина заразилися. Тести Трампа і Меланії показали позитивний результат, тому президентське подружжя вирушило на самоізоляцію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Одесі один з пацієнтів розповів, що за два дні в лікарні витратив понад 20 тисяч гривень. Стверджує, що гроші довелося платити навіть за захисні костюми медперсоналу. Міська влада поки не коментує заяву одесита, проте в обласному департаменті охорони здоров'я кажуть - якщо ліків немає в локальному протоколі лікування, доведеться платити самому.