На Тернопільщині ремонт даху дитячого садка перетворився на причину для занепокоєння батьків. Після капітального ремонту покрівлі в групах і спальнях почали протікати стелі. Вода стікає по стінах, а між ліжок стоять тазики і відра. Таку ситуацію спостерігають батьки та вихователі ясел-садка №1 «Калінонька» у місті Збараж. Фото і пост виклала Ірина Нікітюк в групі»Тернопільські плітки".

Жінка розповіла, що ремонтні роботи проводила фірма-підрядник з управління освіти, молоді та спорту районної держадміністрації. Гроші на ремонт виділялися також ними. Готові роботи приймали співробітники цього відділу.

Після цього в садку почали протікати стелі на другому поверсі. Вода потрапляє через дах і стікає по стінах. В одній з груп в спальні стоять тази і відра, щоб вода не розтікалася по підлозі. Діти змушені ходити в такий садок, де є небезпека отримати удар струмом або отримати травму від впала зі стелі штукатурки. Батьки стурбовані тим, що ніхто нічого не робить.

Хочу розповісти про ситуацію, яка склалася у Збаразькому комунальному яслах-саді #1 "Калинонька" Можливо хтось знає...

Geplaatst door Ira Nikituk op Donderdag 1 oktober 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вони і завідуюча дитячого садка усно і письмово зверталися до відділу освіти і в районну адміністрацію, але ситуація не змінилася. Фірма, яка проводила роботи, ліквідована. У садок приходила комісія, яка оглянула приміщення і склала акт, але це не допомогло вирішити проблему. Після цього батькам порадили заклеїти плівкою і скотчем дах, де вона протікає.

Після цього автор поста розповіла, що необхідно не тільки ремонтувати дах, але і проводити ремонт в групі.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі батьки дітей з проблемами зі слухом вийшли на акцію протесту. Причиною стала так звана реорганізація єдиного в місті навчального закладу для особливих дітей.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі господиню нелегального дитячого садка все таки залишили під вартою.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті персонал жорстоко знущався над вихованцями з аутизмом.