Хачапурі-це смачна страва, яке із задоволенням їдять діти і дорослі. М'який тягучий сир і зелень створюють оригінальний ансамбль, який робить кожен шматочок неповторним. Приготувати цю страву можна за 10 хвилин. Для цього знадобиться листкове тісто і начинка.

Інгредієнт

  • 2 листа готового листкового тіста;
  • 275 г сиру;
  • 250 г бринзи;
  • 2 яйця;
  • 200 г замороженого шпинату;
  • солі.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно приготувати начинку-натерти на тертці бринзу, змішати її з сиром, яйцем, шпинатом і іншою зеленню. Начинку потрібно посолити і добре перемішати до пастоподібної маси.

Другим етапом буде викласти начинку на розкачаний на деку лист листкового тіста. Маса викладається рівномірно. Щоб тісто не прилипло до дека під нього підкладається вощений папір.

Тісто з начинкою накривається ще одним шаром тіста. Після цього краю отриманого пирога потрібно защипити. Збитим яйцем намазати верхній шар тіста. Деко з пирогом відправляється в духовку. Випікати потрібно при температурі 175-180 градусів протягом 40 хвилин. Готове хачапурі потрібно остудити і подавати до столу.

Нагадаємо, Знай писав, що маринад на кефірі є одним з найпоширеніших серед любителів шашлику. Варто відзначити, що цей маринад саме за таким рецептом готували ще наші бабусі і дідусі. І зрозуміло чому, адже м'ясо виходить ніжне і рум'яне.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай повідомляв, що українські артисти під час карантину стали часто спілкуватися в прямих ефірах в Instagram зі своїми передплатниками, різними експертами і друзями-колегами. У таких ефірах є все від книг і напоїв до приготування страв.

Нещодавно Знай передавав, що хачапурі по-аджарськи можна приготувати власними руками. Апетитна човник з сиром і яйцем посередині не залишить нікого байдужими.