Як і було обіцяно у ДК "Березіль «у Тернополі відкрили оновлений» Палац щастя" для реєстрації шлюбів. У день відкриття був зареєстрований шлюб Юрія і Марії. Міський голова Сергій Надал та заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Тернопільській області Людмила Гетьман побували на весіллі та вручили свідоцтво про шлюб в урочистій обстановці, пише сайті Тернопільської міськради.

Сергій Надал побажав молодятам щастя, любові і поваги по відношенню один до одного. Він зазначив, що важливо берегти любов і один одного, щоб спільне життя було довгим і щасливим.

Оновлений зал для одружень в ДК "Березіль" має все, що необхідно для урочистої церемонії з'єднання сердець – білу весільну арку, сидячі місця для гостей, м'яке драпірування вікон, а також оригінальні та сучасні світильники.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі з'явиться новий " палац для урочистих подій». Його відкриють у Палаці культури»Березіль". Вже найближчими вихідними там відбудуться перші одруження.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай повідомляв, що не тільки в Україні є молодята, які вирішили не переносити весілля через пандемію коронавірусу covid-19. Так, парочка з латвійської столиці прийшла в Палац одруження в захисних костюмах білого кольору, а свідків нарядили в блакитні комбінезони.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі завоювала популярність послуга «Шлюб за добу». Протягом трьох років, поки ця послуга діє, було зареєстровано 3 тисячі нових сімей. Завдяки цій можливості у молодят відпала необхідність чекати 30 днів.