4 жовтня ввечері на гарячу лінію 103 надійшов виклик, в якому повідомлялося, що біля в Тернополі біля школи №14 побили молодика. Бригада виїхала за адресою вулиця Савури.

З'ясувалося, що 16-річного хлопця побив невідомий. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму. Пізніше виявлені забої в різних частинах тіла. Його поклали в обласну дитячу лікарню. Про подію повідомив головлікар лікарні Михайло Джус.

Варто зазначити, що в українських школах вчителі та батьки намагаються побороти знущання. Це робиться за допомогою законодавства, а також за допомогою інших законних важелів. Булінг поступово йде з КЛАСІВ. Однак вчителі досі не можуть змиритися з таким поворотом речей і продовжують принижувати дітей.

Нагадавши, Знай писав, що жорстокість дітей нікуди не поділася і виплеснулася поза школою. У Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами. У Хортицькому районі Запоріжжя юнаки вирішили познущатися над дорослим чоловіком. Хулігани обмотали жертву скотчем, після чого кинули в нього підпалену петарду. Природно, що вона вибухнула.

Також Знай повідомляв, що в Київському інтернаті жорстоко знущалися над дітьми. Тіла були чорні від побоїв. У Києві, в Святошинському дитячому будинку-інтернаті жорстоко знущалися над вихованцями батьки дізналися про це тільки через два тижні після того, що сталося, а в самому інтернаті співробітники намагалися приховати сліди від побоїв у дітей.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті дві дівчини побилися через хлопця.