У США живе дівчина-підліток з найдовшими ногами в світі. Завдяки цій особливості Маки Карін потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Довжина її ніг становить майже 1,5 метра. Про це Свідок розповів у черговому сюжеті.

Їй вже не потрібно мріяти про ноги від вух. Вони у дівчини виросли до 134 см.Мама 17-річної Маки Карін розповіла, що сім'я хоче зв'язатися з Книгою рекордів Гіннеса і запросити їх заміряти довжину ніг її дочки. При таких ногах зростання підлітка становить 2 метри і 8 сантиметрів. Дівчина захоплюється волейболом і мріє вчитися у Великобританії, щоб стати моделлю.

При народженні зріст дівчинки становив всього 45 см, але потім вона почала швидко рости. У 9 років Маки була вже близько 170 сантиметрів. Батьки вважають, що дівчинка пішла в батька, так як він теж високий. Однак дочка вже переросла батька на 10 сантиметрів і дивиться на нього зверху вниз.

Сама Макі вважає, що її ноги не мають переваг або недоліків. Вона розповіла, що не думає про їх довжину. Однак велику проблему бачить в покупці одягу. Дівчина не може на свій зріст підібрати джинси або штани.

Нагадавши, Знай повідомляв, що дебют Девіда Аттенборо в Instagram минулого тижня відправив його в Книгу рекордів Гіннеса за найшвидший час, коли він набрав 1 мільйон передплатників.

Також Знай писав, що прикарпатця занесли до Книги рекордів Гіннеса. Чоловік закопався в сніг і провів там максимально можливий час. Чоловік виконав всі умови експертів і став рекордсменом.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Тернопільщини до Дня Прапора України та Дня Незалежності створили шедевр, який став надбанням усієї країни-прапор із соломи. Їх творіння потрапило до Книги рекордів України.