Народний депутат від Партії європейська солідарність Софія Федина виступила проти продажу приміщення у Збаражі, в якому працює волонтерський центр Штабу національного спротиву та музей АТО. Вона розповіла на своїй сторінці в Facebook, що держпідприємство Укрпошта і міська влада Збаража виселяю волонтерів. Вони хочуть продати це приміщення. Федина розповіла, що держпідприємство і місцева влада повинні відмовитися від цієї ідеї.

Нардеп зазначила, що війна з Росією не закінчена, а армії також потрібна допомога, як і раніше. Федина заявила, що військовим і волонтерам дорога кожна копійка, важлива кожна річ. Депутат вважає, що допомога волонтерів може знадобитися через те, що у владі свавілля і тотальна зрада. Прийти на допомогу можуть тільки люди здатні на самопожертву.

Федина пояснила, що волонтерський центр виселяють, так як Укрпошта і влада Збаража хочуть продати це приміщення. Вона також закликала підприємство і владу не робити цього. Тільки так і вони зможуть завоювати повагу громадян.

Сьогодні під загрозою існуванння волонтерського центру у м.Збараж! Я дуже прошу місцеву владу і керівництво Укрпошти віднестися з відповідальністю до ситуації: волонтерський центр потрібен сьогодні як і в 2014-му, щобільше, місту потрібен і музей АТО, щоб виховувати справжніх громадян!!!

Geplaatst door Sofiya Fedyna op Zondag 27 september 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«У мене є величезне прохання до міської влади Збараж і до підприємства "Укрпошта" - ви можете заробляти гроші, ви можете робити багато речей, але якщо ви сьогодні підтримаєте тих, хто підтримує Україну і вкладіться у виховання молодого покоління і забезпечення безпеки, вам буде вічна подяка і повага. Будьте людьми і будьте патріотами, і зробіть все можливе, щоб робота не була марною » ,- каже у зверненні Федина.

За збереження волонтерського центру виступив і Володимир Голоднюк, який у 2014 році поховав сина Устима, який загинув на Майдані Незалежності в Києві.

«Війна - це не тільки на фронті, війна і тут - в головах, в серцях людей. Ми повинні це розуміти ... Прошу вас підтримки і прошу, щоб цей центр залишився. Це допомога бійцям і вони будуть бачити, що у них надійний тил ",- сказав він.

Нагадавши, Знай повідомляв, що блогер розповів про те, як відома модель відклала свою кар'єру для того, щоб допомогти санітаркою в будинку престарілих.

Також Знай писав, що 41-річний гей-одинак з Італія Лука Трапанезе удочерив дівчинку з синдромом Дауна після того, як від неї відмовилися.

Нещодавно Знай передавав, що відомий український гуморист, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ" Голос " Сергій Притула часто в мережах викликає критику своїми постами і бореться з хейтерами.