Ароматні пиріжки з різними начинками-мрія всіх цінителів випічки. Однак процес приготування цієї страви займає багато часу. Змінити уявлення про пиріжках допоможе новий рецепт для ледарів. Завдяки техніці замішування тіста воно не пристає до рук, а пиріжки не розвалюються.

Інгредієнт

  • 4 ст. борошна,
  • 500 мл. молока,
  • 2 ст. л цукру,
  • 1\2 ч. л. солі,
  • 2 ст. л. олії соняшникової,
  • пакет сухих дріжджів 11 гр.

Спосіб приготування

Для замішування тіста потрібно змішати всі зазначені інгредієнти. Коли тісто готове, його потрібно замотати в пакет або харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.

Поки тісто в холодильнику дозріває можна приготувати начинку. Влітку такі легкі і швидкі пиріжки можна готувати з ягодами і фруктами, а взимку відмінно підійде м'ясо, капуста з яйцем, картопля, тушкована капуста. Зліплені пиріжки відправляються в духовку на 20 хвилин.

Нагадавши, Знай писав, що кабачкові пиріжки з м'ясом виходять ніжні, м'які і дуже смачні! На сніданок - просто відмінне, легке і дуже смачне блюдо. Та й на обід або вечерю ніхто не відмовиться від цих апетитних кабачкових пиріжків.

Також Знай повідомляв, як готуються картопляні зрази в духовці. Для аромату і соковитості в зрази можна додати куряче філе або гриби. Також можна покласти всередину сир.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що рецепт тіста для приготування булочок обов'язково вразить своїм смаком. Більш того, з нього можна робити що завгодно: плюшки з цукром або з маком, пироги і пиріжки, рулети і рогалики з різними смачними начинками.