У Тернополі оновлять вулицю кардинала Йосипа Сліпого. Для цього в міськраді розробили цілу акцію»Екологічне відродження вулиці Кардинала Йосипа Сліпого". Акція передбачає висадку нових дерев на місці старих і засохлих лип.

На цій вулиці висадять саджанці катальп на місці 7 старих засохлих лип. Старі дерева, на думку міської влади, досягли своєї вікової межі. 5-річні саджанці висадять вже 15-20 жовтня. Так у міськраді хочуть оновити екологічний баланс центральної вулиці.

Висадка нових дерев проводиться в рамках концепції комплексного озеленення міста. аналогічна акція була проведена на вулиці Руській. Там висадили 24 нових катальпи. Подібні акції проводитимуться і на інших вулицях Тернополя. На даний момент заплановано оновлення рослинності на бульварі Т. Шевченка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині чоловік вирощує лимони на власному підвіконні та отримує ароматні та соковиті плоди. Вага зрілих плодів становить 0,8-1 кг. Олег Тихий займається вирощуємо 15 сортів цитрусових.

Також Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспу. У Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки. При цьому після себе вони залишили сміттєзвалище.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що осінній сюрприз з крокусами зафіксували у Теребовлянському районі Тернопільщини. Квіти радують око на городах і клумбах. Бузково-білі квіти рослин розкрилися паралельно з рослинами, які в жовтні завершують свій період цвітіння і переходять до зимового спокою.